At Covent Garden the streets were full of light

Time started: 15.59


Een weekend Londen is bijna onlosmakelijk verbonden aan winkelen. In Covent Garden zijn veel leuke winkeltjes gevestigd. Je vind er naast een prachtige Apple Store leuke kleine en vooral ook mooi aangeklede winkeltjes als Ladurée (bekend van de macarons) en ook Pollocks Toy Theatre waar ik in een eerdere post over schreef.


Apple Market in Covent Garden


Eén van de mooie etalages in Covent Garden


Nabij Covent Garden bevind zich Dress Circle. Dit is een must voor elke musical liefhebber. De winkel staat vol met CD's, DVD's, bladmuziek, boeken over theater en memorabilia. Zo kocht ik er bijvoorbeeld een vintage poster van de verfilming van Pal Joey (met getekende afbeeldingen van Frank Sinatra, Rita Hayworth en Kim Novak) waar de titel van de film in het Frans en Nederlands op staat.
Verder brachten we een bezoek aan Shopping Centre Westfield in Shephard's Bush. Dit winkelcentrum bevat een luxe gedeelte genaamd The Village. In dit gedeelte zijn winkels gevestigd als Gucci, Versace, Burberry, Dior, Jimmy Choo, Louis Vuitton, Tiffany & Co. en Prada. In de Tiffany & Co. winkel kun je tot 29 februari in een foto maken in hun prachtige True Love Photo Booth.

In de rest van het winkelcentrum is een gigantische hoeveelheid winkels en restaurants te vinden. Ook bevindt zich een Vue bioscoop in de shopping mall. Enkele winkels die er te vinden zijn: Accessorize, Monsoon, H&M, Zara, Apricot, Dorothy Perkins, Banana Republic, Bershka, Desigual, Gap, Hobbs, Jane Norman, Mango, River Island, Ted Baker, Topshop, Fossil, Disney Store, HMV, Lego, Camper, Debenhams, House of Fraser en Swatch.
Onder de restaurants bevinden zich: Yo Sushi, Jamie's Kitchen, Nando's, Tapas Revolution, The Real Greek, Krispy Creme, You Me Sushi, Searcys Champagne Bar, Buttercup Cake Shop en Costa Coffee.


In het village gedeelte van Westfield Shephard's Bush hangen prachtige kroonluchtersTime ended: 16.30

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...