The one behind the blog: Interviews

Sunday, September 29th, 2013


Wit blog is door Roos van Keytothefuture.nl uitgekozen voor de rubriek 'Blog in het zonnetje'. Roos heeft mij geïnterviewd en dat interview is nu te lezen op haar blog Keytothefuture.nl. Het interview gaat over bloggen en mijn passie voor theater.


Keytothefuture.nl


Als lezer van mijn blog vindt je het misschien leuk om het interview te lezen. Heel toevallig koos Josianne van Itsalovelyday.nl, witblog.nl uit als 1 van de 5 leukste blogs die deelnamen aan de 'spam je blog' post die ze een tijdje geleden plaatste. De andere 4 blogs volg ik ook met veel plezier, dus misschien vindt je het leuk daar ook een kijkje te nemen.
In mei was een interview met mij te lezen op Fotografille.nl en in 2012 gaf ik een interview voor het CJP magazine. Het interview op Fotografille.nl gaat (hoe kan het ook anders) over mijn liefde voor fotografie.


Schermafbeelding 2013-05-18 om 14.14.33Het interview dat werd gepubliceerd in het CJP magazine ging over mijn scriptie die als onderwerp de representatie van oorlog in musicals had. Ik was niet zo tevreden met het feit dat de gehele tekst wordt gepresenteerd als een quote, terwijl het duidelijk niet mijn formuleringen zijn. Er zijn zelfs dingen die op een bepaalde manier staan beschreven waar ik het niet mee eens ben. Maar goed, veel klopt natuurlijk wel. Dus misschien dat het toch leuk is om te lezen (anders hadden ze het niet gepubliceerd, denk ik dan maar). Mijn interview vindt je op pagina 45. Vanaf pagina 40 begint het item waarin naast mij, nog twee mensen worden geïnterviewd over hun bijzondere eindscriptie. De andere scripties gingen over homoacceptatie in South Park en een vergelijking tussen de representatie van wraak in Kill Bill en de werken van Shakespeare. 

~~~

English: this post is about 3 interviews I gave in the last year at Keytothefuture.nl, Fotografille.nl and in CJP magazine. As the interviews are written in Dutch this post has no English translation.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...