Persevenementen

Wednesday, September 10th, 2014Persevenementen


Naast een aantal recensie die ik voor MusicalReports schreef ging ik voor MusicalReports ook op pad om een aantal perspresentaties voor hen te fotograferen. Vandaag deel ik wat ik in de eerste helft van 2014 heb vastgelegd. 

In maart werd voor cast, creatives en binnen- en buitenlandse pers een rondleiding gegeven in Theater Amsterdam. Het nieuw gebouwde theater werd speciaal voor de voorstelling Anne gebouwd. Klik hier voor het bekijken van de fotoreportage.

In april werd in Buitenpost Amerongen de cast van de nieuwe productie van The Sound of Music van producent Albert Verlinde Entertainment gepresenteerd. De fotoreportage van deze persbijeenkomst vindt je hier.

Bij Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam werd de cast gepresenteerd en een voorproefje gegeven van de musical Heerlijk duurt het langst die producent Dommelgraaf & Cornelissen in het volgende seizoen in de theaters brengt. In cast bevinden zich onder andere Lone van Roosendaal, Alfred van der Heuvel, Dick Cohen en Rosalie de Jong. Klik hier om de reportage te zien.

In juni presenteerde Van Lambaart Entertainment de cast van de musical Hartsvrienden, een versie van de musical Blood Brothers. De cast werd binnengebracht in een grote witte dubbeldekkerbus. De cast bestaat o.a. uit Jim Bakkum, Vera Mann, Maaike Boerdam en Bente van der Brand. Hier kun je de reportage bekijken.

In juli kreeg de pers een voorproefje van Disney in Concert in het Concertgebouw in Amsterdam. Producent Van Lambaart Entertainment presenteert in samenwerking met het Concertgebouw op 16 en 17 augustus Disney in Concert met Celinde Schoenmaker, Jamai Loman, Carolina Dijkhuizen, Jim Bakkum en het Metropole Orkest. Bekijk hier de fotoreportage.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...