Best of British Nº 3: Monty Bojangles Truffles

Time started: 23.09
Listening: Little Boy Lost - Wouter Hamel


...While parading into Piccadilly Circus Monty Bojangles's mind drifted to the fanciful fruity fragrances of his present Parisian love Lulu La Chère munching her way through the delicious French Dusted Truffles that she adored - Monty loved his cats flirtatious and fruity - he made a note to send her more of her favorite chocs next week - she particularly liked the orange flavour...

Een klein verhaaltje dat me verleidde om Monty Bojangles Truffles eens uit te proberen. Wij kozen voor de smaken sinaasappel en gember. Moeilijk om te bepalen welke van de twee lekkerder was. En dankzij het zakje waar de truffels in verpakt zijn konden we ook terug in Nederland nog van de (uitzonderlijk lang houdbare maar bovenal) lekkerste truffels ooit genieten. Voor zover ik weet zijn de truffels nog niet in Nederland te koop en ook hun webshop bezorgt op dit moment alleen nog binnen de UK.
The Monty Bojangles Fine Confectioners of London is een maker van zoetigheden uit London, waar de kat Monty Bojangles de leiding heeft. De truffels zijn in tal van smaken verkrijgbaar en hebben elk een ander avontuur van Monty op de achterzijde:

Hot and Heavenly Chilli
Pure and Playful Cacao Nibs
Rich and Ravishing Hazelnut
Spicy and Stunning Ginger
Scrumptious and Sassy Toffee & Salt
Flirtatious and Fruity Orange
Tantalizing and Tasty Cookie
Lavish and Luscious Chocolatey
Butterscotch infused with Sea Salt
Time ended: 23.52
Listening: If I Can't Dance - Sophie Ellis-Bextor

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...